دسته‌ها
اخبار

نقشه سایت sitemap چیست و چگونه سایت مپ بسازیم؟ مهدی عراقی

میخواین به گوگل وبمستر یا خود سایت دسترسی بدم بهتون یه بررسی کنید ؟! بله زیرمجموعه ها اسکن میشوند چون در فایل اصلی به درستی آدرس دهی شدند. هر فایل میتونه حداکثر آدرس رو در خودش داشته باشه و این کار باعث میشه سایت هایی با صفحات بیشتر به راحتی نقشه سایت خود را سازمان دهی و ارائه کنند. احتمالا برخی آدرس ها با محتوای تکراری ایندکس شده بودند و گوگل اونها رو از لیست خودش خارج کرده. شما باید تنها یک دامنه اصلی در وبمستر داشته باشید و نباید سایت با هر دو آدرس با www و بدون www در دسترس گوگل باشد! پیشنهاد میکنم مقاله تعیین دامنه اصلی سایت را مطالعه کنید.

  • در این مقاله به طور کامل به مبحث بسیار مهم سایت مپ چیست (sitemap چیست) پرداختیم و اهمیت سایت مپ در سئو سایت را توضیح دادیم.
  • در مقابل این نوع Sitemap یک نوع نقشه سایت دیگر نیز وجود دارد که مبتنی بر HTML است و در آن لیستی از مهم ترین فایل های موجود در سایت قرار دارد.
  • با افزونه های پرستا شاپ آشنایی کافی نداریم ولی در چنین شرایطی ممکن است ارتقای هاست شما و افزایش CPU و RAM بتواند مشکل شما را برطرف کند.
  • سایت هایی که تشخیص و شناسایی صفحاتشان بسیار دشوار است یا دارای محتوای غیر متنی سنگین، مانند فلش هستند.
  • توصیه می‌کنم وقتی نقشه سایت به هر روشی ساخته شد، آن را کاملا و به دقت چک کنید که لینک‌های صفحات مورد نظر شما در آن وجود داشته باشند.
  • شما الزاما نیازی به اینها ندارید تا وقتی گوگل و سایر موتورهای جستجو با سایت مپ XML شما کار می‌کنند.

گوگل و دیگر موتورهای جست وجو مثل بینگ و یاهو، با استفاده از نقشه سایت، محتوای سایت شما را شناسایی می‌کنند و این شانس برای وبسایت شما به وجود می‌آید که در صفحات مختلف نتایج جست و جو قرار بگیرد. یا شاید شما یک سایت فروشگاهی با 5 میلیون صفحه را اداره می کنید. تا زمانی که لینک داخلی نداشته باشید و تعداد زیادی لینک خارجی داشته باشید، گوگل برای یافتن همه آن صفحات وقت زیادی را باید بگذارد. در آخرین مرحله از آموزش ساخت سایت مپ، URL مربوط به سایت مپ خود را در جای مشخص شده وارد کنید و Submit را کلیک کنید. حدود 48 ساعت زمان می برد که گوگل، نقشه سایت شما را ببیند. همانطور که مشاهده می کنید، این افزونه یک سری اطلاعات را در رابطه با وضعیت سایت شما در اختیارتان قرار می دهد.

آموزش سئو جوملا + تنظیمات سئو سایت جوملایی

طبعاً ربات های گوگل باید بدانند که سایت مپ شما در کجا ذخیره شده تا بتوانند آن را بخوانند. این کار را می‌توانید از طریق پیشخوان خود در گوگل کنسول انجام دهید. در مرحله بعدی باید مشخص کنید که چه صفحاتی از سایتتان را می‌خواهید در سایت مپ قرار دهید. سایت مپ XML به گوگل و دیگر موتورهای جست و جو می‌گوید که محتواهای سایت شما هر چند وقت یکبار به روز رسانی می‌شوند و اهمیت هر کدام چقدر است. بر خلاف XML، سایت مپ های HTML سایت مپ هایی هستند که معمولاً در خود سایت (پایین صفحه یا کنار صفحه) قرار می‌گیرند و هدف از آن ها این است که بازدیدکنندگان سایت بتوانند صفحات مختلف را به راحتی پیدا کنند. این سایت مپ ها از لحاظ سئو، ارزش چندانی ندارند، ولی با این حال می‌توانند کمی به ایندکس شدن بهتر صفحات کمک کنند.

سایت مپ ویدئویی

تشکر از سایت عالیتون من تقریبا با سئو توسط شما اشنا شدم و اطلاعات خیلی خوبی کسب کردم. این برچسب آدرس دقیق هر صفحه از سایت شما را در خود جای میدهد. و موقع نگاه کردن به URLها مدیر سایت متوجه می‌شود که اینها صفحاتی هستند که حتی نمی‌خواهد در جایگاه اول ایندکس شوند. این گزارش به شما می‌گوید چه تعداد URL را گوگل روی سایت شما یافته است. اگر از Yoast seo استفاده نمی‌کنید، افزونه‌های بسیار زیادی وجود دارند که می‌توانید برای ساخت Sitemap از آنها استفاده کنید.

با این کار، نقشه سایتی که تهیه کرده‌اید در گوگل سرچ کنسول ثبت می‌شود و توسط گوگل بررسی خواهد شد. در صورتی که هنوز گوگل سرچ کنسول را نصب نکرده‌اید به مقاله گوگل سرچ کنسول در وبلاگ نردبان سر بزنید. توضیح ساده این است که در درجه اول XML برای موتورهای جستجوست در حالیکه HTML برای کاربران نوشته می شود.