این افزونه برای سایت هایی مناسب است که نمیخواهند تا یک افزونه سنگین سئو بر روی سایت خود نصب کنند و صرفاً به دنبال ساخت سایت مپ برای سایت خود هستند. همانطور که میبینید، فایل سایت مپ XML باید در دایرکتوری سایت آپلود شده باشد تا گوگل بتواند از طریق دامنه سایت به آن دسترسی داشته باشید. در این مرحله کافی است تا آدرس محل مورد نظر را به گوگل دهید. همچنین فرمت فایل حتماً باید XML باشد تا ربات های گوگل بتوانند آن را بخوانند.
- اگه نیاز می بینین، فایل زیپ سایت مپ ساخته شده رو بفرستم تا دقیق بگین چیکار کنم.
- اون فایل های backup اهمیتی ندارن شما باید دنبال فایل sitemap.xml باشید که در حال حاضر هم بصورت فعال داریدش.
- معمولاً با واردکردن عبارت sitemap.xml بعد از آدرس دامنه نقشه سایت نمایش داده میشود.
- در چنین شرایطی ساخت یک نقشه سایت و ثبت آن در گوگل، میتواند کمک بسیار بزرگی به سئوی سایت شما کند.
اومدم قالب را به قالب اصلی وردپرس تغییر دادم اما بازم همین ارور را میده. منظورتون اینه که لیست همه سایت هایی که به وبسیما بک لینک دادن رو بنویسم براتون؟! ما هیچ بک لینکی خریداری نکردیم همه رو سایت ها به دلایل مختلف خودشون لینک دادن. لازم به ذکر منابعی خیلی کمی و به صورت دست و پا شکسته اشاره کردن به این مطالب.
آموزش سئو اپن کارت، راهنمای بهینه سازی فروشگاه ساز OpenCart
Sitemap فرم مناسبی برای مدیریت و نگهداری URL است، بهویژه هنگامیکه دهها هزار URL را اداره میکنید، مانند یک فروشگاه تجارت الکترونیک آنلاین با هزاران محصول. وقتی یک وبسایت هزاران صفحه دارد، مهم است که مشخص کنید Google ابتدا چه صفحاتی را باید خزش کند. این بدان دلیل است که Google هر بار که به یک وبسایت مراجعه میکند فقط تعداد مشخصی صفحه را خزش میکند. در مرحله بعدی، توضیحات بیشتری به شما نشان داده می شود که از طریق این قسمت می توانید صفحات را به صورت دستی هم به نقشه سایت خودتان اضافه کنید. البته بیشترین کاربرد این بخش زمانی است که شما بخواهید صفحات HTML را جدا از وردپرس به نقشه سایت خودتان اضافه کنید. نقشه سایت در دو نوع HTML و XML است که در این قسمت می خواهیم هرکدام را معرفی کنیم.
انواع فرمت های سایت مپ چیست؟
نقشه سایت یا سایت مپ یک فایل با پسوند XML است که تمام محتواهای مهم روی یک سایت را فهرست میکند و نحوه ارتباط صفحات مختلف را نمایش میدهد. هر صفحه یا فایلی که میخواهید در گوگل نمایش داده شود باید در این نقشه سایت قرار داده شود. به عنوان صاحب یک سایت، مطلوب شما این است که گوگل همه صفحات شما را ببیند و فهرست کند. اما گاهی برخی صفحات هیچگونه لینک داخلی ندارند و این مساله منجر به دشوار شدن پیدا کردن صفحات برای ربات خزنده گوگل میشود.
عدم ورود خزنده ها ممکنه از robots.txt باشه و باید دقیق تر بررسی بشه. اگر سایت شما بیش از 5000 صفحه دارد یا سایز فایل نقشه سایت شما بیش از 10 مگابایت است، استفاده از چند فایل نقشه سایت ضرورت می یابد. البته میتوانید با استفاده از gzip حجم فایل و پهنای باند مورد نیاز را کاهش دهید ولی مطمئن شوید که سایز فایل نقشه سایت شما بعد از فشرده سازی کمتر از 10 مگابایت باشد. هیچ تضمینی وجود ندارد که با ساخت نقشه سایت XML صفحات شما بهتر ایندکس شوند، ولی با داشتن نقشه سایت یا سایت مپ شانس بیشتری خواهید داشت. صفحات سایت روی نقشه سایت اگر تا اینجا همه چیز خوب پیش رفته است، بعد از ساخت نقشه سایت وقت معرفی آن به گوگل است.
با این حال، آنها Feed نقشه سایت را که از پروتکل های RSS 2.0، Atom 1.0 و فایل های متنی ASCII استفاده میکنند را نیز میپذیرند. سایت مپ را میتوان به شکل XML نیز مورد استفاده قرار داد یا در صورتی که حجم بالایی دارد با استفاده از ابزار Gzip، فشردهسازی کرد. سایت مپ در واقع، فایلی است که لیستی از مهم ترین محتواهای موجود در سایت را در بر دارد تا خزندههای گوگل بتوانند به راحتی این محتواها را ببینند و ایندکس کنند. همچنین سایت مپ به موتورهای جستجو میگویند که کدام محتواها از بقیه مهمتر است. در این موارد شما میتوانید با استفاده از نقشه سایت، آدرس صفحات فاقد لینک را به موتورهای جستجو بدهید.
اگر هم موفق بشید و مشتریان شما زیاد بشن به سرعت مشکلات بزرگی خواهید داشت. باید موارد مختلفی مثل اینکه چه افزونه هایی نصب کردید و یا تنظیمات htaccess شما به چه صورته رو بررسی کنم تا بتونم نظر بدم با این شرایط میتونید از نسخه های قدیمی تر افزونه استفاده کنید. اون فایل های backup اهمیتی ندارن شما باید دنبال فایل sitemap.xml باشید که در حال حاضر هم بصورت فعال داریدش. کار شما درسته و از این به بعد فقط دامنه اصلی رو مدیریت کنید و به اون یکی کاری نداشته باشید. امیدوارم مطالب بیشتری را در زمینه SEO سایت از شما ببینم.
البته Excluded items نیز وجود دارد که شما را قادر می سازد تا دسته بندی را از نقشه حذف کنید. در کل این کار می تواند در سئو سایت فروشگاهی شما تاثیر زیادی داشته باشد. همون طور که تو اموزش گفتید ادرس سایت مپ رو میزنم به جای این که نقشه سایت برام لیست بشه صفحه اصلی سایت لود میشه و از افزونه yoast seo استفاده میکنم.لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل را رفع کنم. خوشحالیم که محتوای مقالات وبسیما برای شما مفید بوده است. صفحاتی که با جستجوی کاربران تولید میشوند ممکن است تعداد زیادی داشته باشند و محتوای آنها ارزش بالایی نداشته باشد به همین دلیل این صفحات نیازی به ایندکس شدن به عنوان یک صفحه مجزا ندارند.
آدرس yoursite.com/sitemap.xml در مرورگز برای من قابل نمایش نیست و حتما باید پسوندش عوض بشه تا بتونم نقشه رو تو مرورگر ببینم و به این شکل تغییر میدم تا قابل نمایش بشه youesite.com/sitmap.html. من سایتم https هست در گوگل هر 4 حالت با http/https و با www و بدونwww ثبت کردم. دو سوال از خدمت شما داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. اگر از وردپرس استفاده میکنید خودش این کار رو انجام میده و فقط کافیه که نقشه سایت رو دوباره به روزرسانی کنید.