دسته‌ها
اخبار

سایت مپ چیست؟نقشه سایت sitemap xml سئو سئو سایت سئو ایران

هر sitemap دارای نقاط قوت و ضعف برای استفاده در سئو هستند. بنابراین مهم است نقش‌های آنها را برای برنامه سئو سایت درک کنیم. احتمالا در سئو اصطلاح نقشه سایت یا سایت مپ را شنیده باشید و از خودتان بپرسید نقشه سایت چیست؟ نقشه سایت یک فایل xml هست که به موتورهای جستجوگر معرفی می‌کنیم تا با پیچ‌ و خم‌های سایت ما آشنا شود.

  • این نقشه توسط افزونه سئو وردپرس ساخته شده که یکی از معتبرترین افزونه های سئو بشمار میاد.
  • در هر صورت باید بدانید که نقشه سایت یک فایل ایستا و ثابت نیست و دائما در حال تغییر است، به همین دلیل بایستی از ابزارهایی که اینکار را به صورت خودکار انجام می دهند استفاده کنید.
  • نقشه سایت یا سایت مپ گوگل فایلی شامل صفحات مهم وب سایت شما است.

این مورد نیاز به بررسی دقیق داره ممکنه که در دسترسی گوگل به نقشه سایت شما مشکلی وجود داشته باشه و فرضا این صفحه برای گوگل در دسترس نباشد. اگر نقشه سایت شما برای گوگل در دسترس نیست احتمالا دسترسی ربات های گوگل به سایت را مسدود کرده اید یا در کدنویسی قالب (یا یکی از افزونه ها) خطایی وجود دارد. این صفحات معمولا شانسی برای کسب جایگاه در نتایج جستجو ندارند و کمکی به سئو سایت شما نخواهند کرد.

هزینه تولید محتوا

سرنوشت ساز است چون برای این که صفحات شما رتبه بگیرد اول باید از زیر دست ربات‌های گوگل رد شود، بنابراین داشتن سایت مپ بخش مهمی از روند بهینه سازی سایت شما محسوب می‌شود. توصیه می‌کنم فقط زمانی این تاریخ‌ها را تغییر دهید که تغییرات چشمگیری در سایت خود ایجاد کرده‌اید (یا محتوای جدیدی را به صفحه افزوده‌اید). در غیر اینصورت، گوگل هشدار می‌دهد که بروزرسانی تاریخ‌ها در صفحاتی که تغییر نیافته‌اند می‌تواند به عنوان یک شیوه نامطلوب به نظر برسد. اما وقتی به گزارش سرچ کنسول نگاه می‌کنید، سایت شما تنها ۲۰۰۰ صفحه ایندکس شده دارد. با توجه به نکاتی که تا به اینجا گفته شد، نحوه ساخت نقشه سایت و بهینه‌سازی آن برای سئو در ادامه آمده است. مسیر نقشه سایت را در فایل robots.txt قرار دهید، با اینکار موتور جستجو سریعتر آنرا پیدا می کند.

سایت-sitemaps.com گزینه مناسبی برای بررسی وضعیت کدها است که به‌راحتی متوجه تگ‌ها و وضعیت قرارگیری آن‌ها می‌شوید. گوگل می‌تواند پسوندهای متفاوتی را در هر نقشه سایت شناسایی کند. این امر بستگی به محتویات هر سایت داشته و شما با استفاده از نقشه سایت کار را برای موتورهای جستجو راحت می‌کنید. نقشه سایت XML می‌تواندپسوندهای HTML، Video، Image، Mobile و News را پشتیبانی کند.

نیاز نیست که نقشه سایت شما از طریق سایت، منو یا حتی فوتر لینک شده باشد. آدرس آن را مستقیما از طریق سرچ کنسول به گوگل معرفی کنید. لینک‌های زیر ساخت نقشه سایت را برای شما بسیار آسان میکنند، البته اگر از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا برای سایت خود استفاده میکنید افزونه‌های مناسبی در اختیار خواهید داشت. در این مقاله به طور کامل به مبحث بسیار مهم سایت مپ چیست (sitemap چیست) پرداختیم و اهمیت سایت مپ در سئو سایت را توضیح دادیم.

صفحات noindex را در نقشه سایت خود اضافه نکنید.

این کار باعث می‌شود تا بتوانید بدون دردسر زیاد محتوای موجود در وب‌سایت را بهبود ببخشید؛ و هنگامی‌که از یک ژنراتور نقشه سایت استفاده می‌کنید، این کار حتی راحت‌تر می‌شود. درحالی‌که نقشه‌های سایت XML به‌طور گسترده‌ای به‌عنوان ابزاری خاص برای سئو در نظر گرفته نشده است، در حقیقت آن‌ها از اطمینان از رتبه‌بندی دقیق یک وب‌سایت در صفحه نتایج موتور جستجو اطمینان حاصل می‌کنند. موتور جستجو از داده‌های نقشه سایت واقع در یک مکان خاص استفاده خواهد کرد. این مهم است زیرا به معنای واقعی کلمه میلیون‌ها وب‌سایت برای غربالگری وجود دارد و با ایجاد یک نقشه سایت XML، به وب‌سایت خود کمک زیادی می‌توانید بکنید. زمانی که تعداد صفحات یک سایت زیاد و موضوعات زیادی را در بر می گیرد، فایل ایندکس نقشه کاربرد زیادی دارد. زمانی که از صفحات زیاد صحبت می کنیم، منظورمان سایتی با 5000 صفحه و با سایز نقشه بالای 100 مپ است.

HTML Sitemaps

این به کاربر در پیمایش و درک وب‌سایت شما کمک می‌کند، اما همچنین به برقراری ارتباط با موتورهای جستجو کمک می‌کند. پیشنهاد میکنم از افزونه google xml sitemaps استفاده کنید زیرا علاوه بر تولید نقشه سایت استاندارد به شما اجازه میدهد درجه اهمیت هر نوع از صفحات را نیز برای گوگل مشخص کنید. در همین مقاله قسمت «ساختن نقشه سایت و معرفی به گوگل» چند روش مختلف برای ساخت فایل نقشه سایت رو توضیح دادیم. سیستم‌هایی مثل وردپرس به صورت خودکار این کار انجام میدن و فقط کافی هست آدرس رو سرچ کنسول به گوگل معرفی کنید.